Testépítő Edzés

Testépítő Edzés

Növekszik az izmok nem csak azt írja elő, a helyes gyakorlat, de a jó ételeket is. Sajnos, nincs élelmiszer - zselatin tartalmazza -, hogy segít az izmok növekedését. De mint fehérjeforrás, zselatin lehet része a diéta. Forduljon orvos vagy a dietetikus segít design egy izom növekvő diéta, ami megfelel az ön igényeinek pontos. Érdemes megjegyezni azonban, hogy ezek az előnyök elsősorban láttam a lábam, mert a legtöbb formája a cardio nem tartozik a felső testet. Ha szeretné, hogy növeljék az egész test helyreállítási, akkor azt kell, hogy tegyen valamit, hogy lesz a felső test működik, mint egy evezőgép, vagy akkor is használja a karját, hogy segítsen szivattyú az elliptikus. Ezek a vizsgálatok hamis, amit a srácok, hogy született 230 sovány kispadra 300 a gimnáziumot. Tudom, hogy jó néhány közülük néhány a családban.

Sok genetikai őrült.

A genetika, nem vagyunk mind kezdve semmi.

Az aminosavak, hogy indít a fehérje szintézist, hogy valójában javítás a sérült izom szövet, ennek eredményeként a szervezet létrehozása vastagabb, nagyobb izomrostok. Egy másik módszer az, hogy nyomon kövesse a veszteség a testzsír.

Könnyen kap egy kövér féknyereg mérésére testzsír mérésére, a bőr, ráncok heti rendszerességgel. 10-12% - os veszteség az ideális férfiak pedig 15-17% - a, a nők ha akarják, a has mutatni. Közben veszít a testzsír, növekszik az izmok. Így az erejét is növekszik, akkor nem érzem, gyenge miatt a zsírégetést. Az immunrendszer erejét is növeli, hogy képes lesz harcolni sok betegség könnyen.

Általában, az Emberi Növekedési Hormon (HGH) szinten a test 5ng/ml férfi, kevesebb, mint 10ng/ml, a nőstények pedig 10ng/ml, a gyermekek. Ths diagnózis a HGH a szervezet elemzése segítségével a Szomatotropin-teszt. A többi vizsgálat Növekedési Hormon Stimulációs Teszt, Somatomedin-C teszt, Szomatotropin Elnyomás teszt.
Minden gyakornokok, függetlenül attól, hogy a csoportban voltak, randomizált, hogy képzett háromszor egy héten használata 85% - át az egyéni egy maximális ismétlés (1RM). A következő, hogy az izom méretét, hogy mért volt, mint a kereszt-setional terület az izom (CSA), a tudósok is értékelte az egyes 1RMs (erő), a maximális önkéntes összehúzódás (MVC), valamint az izom aktiváció (EMGRMS) a agonista, antagonista, stabilizáló izmok előtt, illetve után a 12-hetes képzés időtartama.

Ellenőrzött, sima a mozgás, meg fogja találni az edzés ülésen, hogy több termelő, hatékony izomtömeg megszerzése. Eltekintve attól, hogy, akkor is csökkenti a sérülések kockázatát, hogy helytelen gyakorlat formájában. A növekedési Hormon kedvelt gyógyszer a sok profi sportolók Olimpiai sportolók, annak a ténynek köszönhető, hogy 2005-től, nincs bizonyító vizsgálatot, hogy a jelenléte exogén GH. Átlagos adag sporttal kapcsolatos teljesítmény javítása lehet olyan alacsony, mint 2 IU / nap, egészen a 10 IU / nap által hozott egy profi testépítők.

A tanfolyam a jövő héten megyünk, hogy fedezze hat különböző edzési módszer, amely segít abban, hogy nagyobb, erősebb. A végén a héten, lesz egy szám az új képzési módok használata a küldetést, a méret. A legnagyobb büntetés a két bűncselekmények $110,000 $6600, de legfeljebb egy évig a börtönben. L-Leucin egy esszenciális aminosav, ami lassítja a bomlás izomszövet használják a testet alkotnak szteroidok. Az E-Vitamin erőteljes antioxidáns, tehát véd a sejt membránok. Ez azért fontos, mert számos anyagcsere-folyamatok zajlanak a szervezetben, beleértve a felépülés, növekedés izomsejtek, függ egészségügyi sejtmembránon.